Ανακοινώσεις: Ιστορικό

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα του ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ. θα πρέπει να είναι ομοιόμορφα ενδεδυμένες σύμφωνα με τον κανονισμό του Συλλόγου αλλά και με τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι αρκετοί παίκτες μετακινήθηκαν,νέοι παίκτες εγγράφηκαν για πρώτη φορά,ομάδες αλλάζουν εμφάνιση,χρώματα κλπ.,υπάρχει χρονικό περιθώριο ως την αγωνιστική να τακτοποιηθεί από όλες τις ομάδες η συγκεκριμένη διαδικασία πράγμα που σημαίνει ότι την αγωνιστική που θα γίνει την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλες οι ομάδες να φορούν ομοιόμορφη ενδυμασία της επιλογής τους η οποία θα πληρεί τις προδιαγραφές των αγωνιστικών εμφανίσεων αθλητών darts ( POLO μπλουζάκι με φερμουάρ ή κουμπιά σε χρώματα και σχέδια της επιλογής των ομάδων ομοιόμορφα για τους παίκτες της καθώς και το διακριτικό λογότυπο της ομάδας σε εμφανές σημείο).

Σε διαφορετική περίπτωση,θα υπάρχουν κυρώσεις προς την εκάστοτε ομάδα οι οποίες θα επαναλαμβάνονται ως την πλήρη συμμόρφωση από το σύνολο των εγγεγραμμένων αθλητών της με τον κανονισμό ενδυμασίας. (ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών)

εκ του Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε στις:13/11/2017

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕΖΟΝ 2017-2018

Μετά από την εκτενή ενημέρωση και συζήτηση αναφορικά με το νέο τρόπο διεξαγωγής των Ατομικών στην συγκέντρωση αρχηγών στις 15/10/2017 και σεβόμενοι τις απόψεις και τους οποιουσδήποτε ενδοιασμούς για την ομαλή διεξαγωγή, το Δ.Σ. συνεκλήθη εκτάκτως στις 17/10/2017 και αποφάσισε ομόφωνα τις ακόλουθες τροποποιήσεις στον τρόπο διεξαγωγής από τα αρχικώς συμφωνηθέντα:

1) Οι προκριθέντες αθλητές μετά την διαδικασία των πρώτων εννέα (9) τουρνουά  ορίζονται ως οι πρώτοι δώδεκα (12) της βαθμολογίας 

2) Η διεξαγωγή των τριών (3) υπόλοιπων τουρνουά  της 12αδας για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των παικτών που θα αντιπροσωπεύσουν τον σύλλογο μας στο Διασυλλογικό, ορίζετε ως μονό round robin σε αγώνες best of 7 .

3) Οι υπόλοιποι αθλητές οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να προκριθούν στους δώδεκα (12) πρώτους, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα εναπομείναντα τρία (3) τουρνουά με το ίδιο τρόπο διεξαγωγής με σκοπό τις πρώτες θέσεις (13-20) οι οποίες όπως αναφέρθηκε στην συγκέντρωση αρχηγών, θα παρέχουν σημαντικά έπαθλα. 

 

Μετα τιμής,

το Δ.Σ. του ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.

Δημοσιεύτηκε στις:08/11/2017

[1]