Ανακοινώσεις: Ιστορικό

Τροποποίηση Απόφασης Δ.Σ. 4 Μαρτίου2018

Κατοπιν επανεξετασης της απο 24ης Φεβρουαρίου υποθεσης του αθλητη μας Κωστα Νικα η οποια ακολουθησε φυσικα την δημοσια απολογια του μεσω της σελιδας μας στο facebook και κατοπιν της επισης δημοσιας τοποθετησης εμου ως Γενικος Γραμματεας και του Ταμια πριν την εναρξη του σημερινου Ατομικου τουρνουα στο Six sports bar,αποφασιζουμε δια ομοφωνιας τα κατωθι:

1) Διατηρηση της ποινης αποπομπης απο το Δ.Σ. και παραλληλης παυσης καθηκοντων.

2) Μειωση της ποινης αποκλεισμου απο αγωνιστικες υποχρεωσεις σε ενα (1) μηνα, πραγμα που σημαινει οτι ο αθλητης μπορει να επιστρεψει στις υποχρεωσεις της ομαδας του την 19η αγωνιστικη, στις 26 Μαρτιου.

3) Ακυρωση ποινης μηδενισμου στο Ατομικο.

4) Δικαιωμα συμμετοχης στα εναπομειναντα τρια (3) Ατομικα τουρνουα του Συλλογου προκειμενου να διατηρησει το προσωπικο του δικαιωμα διαγωνισμου για την τελικη 8αδα που οδηγει στα Διασυλλογικα δεδομενου οτι μετα και την ολοκληρωση του σημερινου,διατηρηθηκε στην κορυφαια 12αδα του Συλλογου.

Ελπιζουμε και παραλληλα ευχομαστε να μην θεωρηθει ως "αδυναμια" απο καποιους αυτη η αποφαση μας. Απλα συμμεριζομαστε το γεγονος του σοφρωνισμου και οχι της εξοντωσης και φυσικα αναγνωριζουμε την προσπαθεια μεταμελειας.

 

Εκ μερους του Δ.Σ. του ΣΥΝΤΕΛ,
Πετρος Γαβριελατος - Γενικος Γραμματεας

Δημοσιεύτηκε στις:06/03/2018

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕΖΟΝ 2017-2018

Μετά από την εκτενή ενημέρωση και συζήτηση αναφορικά με το νέο τρόπο διεξαγωγής των Ατομικών στην συγκέντρωση αρχηγών στις 15/10/2017 και σεβόμενοι τις απόψεις και τους οποιουσδήποτε ενδοιασμούς για την ομαλή διεξαγωγή, το Δ.Σ. συνεκλήθη εκτάκτως στις 17/10/2017 και αποφάσισε ομόφωνα τις ακόλουθες τροποποιήσεις στον τρόπο διεξαγωγής από τα αρχικώς συμφωνηθέντα:

1) Οι προκριθέντες αθλητές μετά την διαδικασία των πρώτων εννέα (9) τουρνουά  ορίζονται ως οι πρώτοι δώδεκα (12) της βαθμολογίας 

2) Η διεξαγωγή των τριών (3) υπόλοιπων τουρνουά  της 12αδας για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των παικτών που θα αντιπροσωπεύσουν τον σύλλογο μας στο Διασυλλογικό, ορίζετε ως μονό round robin σε αγώνες best of 7 .

3) Οι υπόλοιποι αθλητές οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να προκριθούν στους δώδεκα (12) πρώτους, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα εναπομείναντα τρία (3) τουρνουά με το ίδιο τρόπο διεξαγωγής με σκοπό τις πρώτες θέσεις (13-20) οι οποίες όπως αναφέρθηκε στην συγκέντρωση αρχηγών, θα παρέχουν σημαντικά έπαθλα. 

 

Μετα τιμής,

το Δ.Σ. του ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.

 

Δημοσιεύτηκε στις:20/01/2018

[1]